Alles voor de aanleg en het onderhoud van gazons met een grasgroene garantie

Overal waar hoge eisen gesteld worden aan de kwaliteit van de grasmat is het advies van Taymans onontbeerlijk. Een golfbaan, voetbalterrein of uw eigen tuin… Taymans is de expert om op maat van uw gazon een bemestingsplan op te stellen en u de beste producten te leveren om het gras in alle omstandigheden mooi grasgroen en gezond te houden.

Zomerverlof: gesloten van 2 juli 2024 tot en met 1 augustus 2024

Openingsuren

41 jaar ervaring

Luc Taymans staat al sinds 1983 aan het hoofd van het familiebedrijf dat zich specialiseerde als leverancier van meststoffen en graszaden voor golfbanen, sportterreinen en paardenpistes in gazon. Door een grondige kennis van bodem­eigenschappen, gazontypes, gebruiksintensiteit en kwaliteitseisen van elk grasveld kan Taymans u perfect adviseren. Voor elke situatie of elk probleem kent Taymans de geschikte remedie met de juiste producten. Taymans is bovendien gecertificeerd als terreinmeester en greenkeeper.

Kwaliteit

De grondslag voor een duurzame en degelijke graskwaliteit is een aangepaste bemesting volgens de behoefte van de grassen en op maat van het gazontype. Als hoofdleverancier van Compo Expert en ICL producten werkt Taymans met een uitgebreid assortiment kwaliteitsproducten die voor elke situatie hun gunstige werking reeds lang bewezen hebben. Bovendien blijven Compo Expert en ICL hun innovatieve producten steeds verbeteren.

Service

Een probleem? Toch schade en een belangrijk evenement op de kalender, dry patches, extreme weersomstandigheden? Taymans laat er geen gras over groeien. Het bemestingsplan wordt aangepast en de benodigde producten worden geleverd. Zo krijgt uw grasveld snel de nodige zorg om volledig te herstellen.

Referenties

Taymans mag intussen heel wat toonaangevende golf- en voetbalclubs en stoeterijen over heel België en Nederland tot zijn tevreden klanten rekenen.

 • “We kunnen al vele jaren rekenen op de perfecte service van Taymans. Vandaag besteld, morgen geleverd.”

  Luc Van Muysen | hoofdgreenkeeper Keerbergen Golf Club

 • "Taymans is al meer dan 20 jaar één van onze leveranciers. Het Taymans-team, de service en de competentie zijn top en onze samenwerking is altijd een succes geweest! Een must-have leverancier voor golfclubs!"

  Frank Drumel | hoofdgreenkeeper van Royal Waterloo Golf Club

 • "Reeds vele jaren werk ik samen met Luc Taymans. Dit is altijd heel correct verlopen, met goede kennis van zaken, wat een unicum is in België."

  Martin Sonnaert | hoofdgreenkeeper Royal Latem Golf Club

 • "Altijd correct, snelle levering, desnoods s’avonds laat, of zondag. Gunstige prijzen, zeer vriendelijke zakenman. Is altijd bereid om advies te geven of hiervoor de juiste man te contacteren."

  Luc De Bie | hoofdgreenkeeper ternesse golf & country club en zaakvoerder 'The greenkeeper, tuinaanleg en onderhoud' www.the-greenkeeper.be

 • "Taymans levert ons met veel kennis van zaken de juiste producten op het juiste moment. Steeds een vlekkeloze service en een aangename samenwerking."

  Philippe De Wispelaere | greenkeeper Royal Golf Club de Belgique